Saimme maanantai-illaksi kutsun hotellin cocktailtilaisuuteen. Se on se perinteinen mainostilaisuus, johon kutsutaan kaikki edellisen tilaisuuden=maanantain jälkeen saapuneet vieraat. Tällaisen kutsun saimme, se jaettiin oikein huoneeseen sunnuntai-iltana.
Nuo cocktailtilaisuudet ovat meikäläisille asteen verran turhauttavia, sillä valtaosa siellä olleista ihmisistä puhuu portukalia tai espanjaa. Hotelin oma väki, siis ne, jotka osaavat englantia, käyvät sitten suorittamassa velvollisuuslärpätystä meidän "outojen lintujen" kanssa. Juttelimme pitkät tovit apulaisjohtajan kanssa ja hän hämmästeli ensin sitä, että me englanninkielisinä tulimme toiseen kertaan, koska yleensä ei-portukalinkieliset eivät palaa. Meinasin sanoa, että siinä saatte kyllä katsoa peiliin ja kohdentaa panostusta - sillä uskoisin, että jos tänne olisi helpompi tulla + palvelua saisi paremmin englannin kielellä, löytyisi Suomestakin enemmän tulijoita, sillä tämä on ihan oikeasti todellinen paratiisi.
Entäs ne tikkupalat sitten, niitä oli tarjolla lähinnä nimellisesti, sillä tilaisuus oli ajoitettu niin, että sieltä mentiin suoraan päivälliselle. Tarjolla oli kahta lajia ruokaa tikussa, toisessa oli halkaistu muna, sellainen viiriäisenmunan kokoinen, mutta siitä hassu, että sen pinta on parin millin syvyyteen kirkkaan oranssi., ja siinä välissä palanen pesuntoa eli kinkkua. Toisessa oli pyöreä kappale leipää ja jotain tunnistamatonta kalaa. Lisäksi mutustettavina oli erilaisia pähkinöitä.
Tervetuliaisiksi tarjottiin shampaanjaa, jota sai ryystää niin paljon kuin kehtasi, sillä tarjoilijat kiersivät jatkuvasti pullojen kanssa ja yrittivät täyttää laseja silloinkin, kun olit jo sanonut, että ei kiitos. Shamppanjan lisäksi tarjolla oli caipirinhaa ja vaaleanpunaista sekoitusta, josta emme edelleenkään saaneet selville, mistä se oli tehty. Eri pyynnöstä olisi saanut vielä kookosvettä, lapsia syrjittiin, sillä heille oli tarjolla vain vettä. Tuo vaaleanpunainencocktail oli kyllä taivaallisen makuista, tuntui kuin se olisi ollut tehty jogurttiin ja maistui jotenkin marjaisen hedelmäiseltä ja oli tasan sen verran petollista, että toisen lasin jälkeen tajusi sen sisältäneen muutakin kuin hedelmämehua.
Tuolla cocktailpartyillä saimme kuulla että hotellin palveluksessa kaikkiaan 480 työntekijää. Tullessamme kuulimme että hotellin täyttöaste oli 95%.
Kokkareiden kokokohta oli arvonta. Jokaiselle jaettiin numerolappu saavuttaessa ja niitä vastaan sai sitten käydä pokkaamassa palkintonsa. Palkintoja oli kolme, ensimmäisenä vapaavalintainen purjehdus nautical centerin veneillä (niillä on siellä lainelautaa, surffilautaa, kanoottia, optimistijollaa, banaanivenettä, laservenettä, hobie cat venettä tai dinghy venettä) tai snorkalausta, sukellusta tai mangrovemelontaa; toisena palkintona oli erikoislounas ravintola tabareussa (vaihtoehtoina sushia tai pizzaa) ja kolmantena palkintona oli sitten hemmotteluhoito viineineen kylpyläkeskus Thalasso Spassa, joka myös sijaitsee hotellin alueella. Valitettavasti onnetar oli itara ja palkinnot kiersivät meidät kaukaa, joten sen tarkempaa kuvausta niiden sisällöstä en osaa antaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti